Nedělní anglický kvíz na Kahoot 26.4.

Nedělní anglická HomeQuizová liga.

Každý týden vám přineseme atmosféru klasického PubQuizu až k vám domů.

Živý přenos začíná v 19:00 SEČ / 18:00 BST. Kvíz začíná v 19:30 SEČ / 18:30 BST.

59,00 Kč
Please select variants first

Co vás čeká?

  • zábavné a vzdělávací otázky
  • zhruba 40 otázek
  • asi hodina a půl online zábavy
  • souboj s ostatními hráči
  • týdenní aktualizace ligových žebříčků

Co musíte udělat:

  • kupte si lístek: https://bit.ly/2V4qCm9 
  • v den hry vám dojde e-mail s dalšími instrukcemi
  • stáhněte si aplikaci Kahoot! do svého telefonu nebo tabletu (tady budete odpovídat na otázky během kvízu)
  1. iOS: https://apple.co/2UEkL8d 
  2. Android: https://bit.ly/2wLPcAb 
  • V den kvízu sledujte živé vysílání na naší Youtube stránce https://youtu.be/6yi2FcxEcjY 
  • Asi 15 minut před začátkem kvízu vám pošleme Kahoot PIN na váš e-mail díky kterému se přihlásíte do Kahoot aplikace.
  • Připravte si nějaké dobré pití a občerstvení a užijte si kvíz :)